Jäähdytys

Asennamme jäähdytys- ja ilmastointilaitteet Turussa ja lähialueilla

Monia lämmitysmuotoja voidaan käyttää kuumalla kelillä myös tilojen viilennykseen. Lämmönsiirtimiin perustuvat järjestelmät voidaan helposti kytkeä tuottamaan viileää ilmaa lämpimän sijaan.

Viime vuosina jäähdytysjärjestelmien energiataloudellisuus on kehittynyt, joten lämmityksessä saavutettujen säästöjen ei tarvitse heti pelätä sulavan pois viilennystä käytettäessä.

Vesikiertoinen vai puhallinjäähdytys?

Viilennyslaitteet voi jakaa joko vesikiertoisiin tai puhaltimella toimiviin. Ilmalämpöpumput toimivat luonnollisesti myös ilmastointilaitteena, mutta myös maalämpö- tai ilma-vesilämpöpumppuihin on saatavana erillisiä puhallinyksiköitä.

Vesikiertoisessa viilennyksessä lattialämmitysputkistoihin ohjataan n. 14–18 -asteista vettä, joka viilentää koko tilan miellyttävästi ilman vedon tunnetta. Vesikiertoinen maalämpöjärjestelmä käyttää jäähdytykseen myös vähemmän energiaa.

Kaikkien jäähdytyslaitteiden ja -järjestelmien suunnittelu, huolto ja asennus

Thermwell suunnittelee, asentaa ja huoltaa kaikki lämmitys- ja jäähdysjärjestelmät. Jäähdytyksellä ja lämmityksellä on erilaiset tarpeet ja lähtökohdat, joten järjestelmän suunnitteluun kannattaa käyttää hieman vaivaa.

Kannattaa kysyä myös lisälaitteita olemassa olevien järjestelmien rinnalle. Kokeneet LVI-asentajamme osaavat auttaa sopivan laitteiston hankinnassa, sijoittelussa ja käytössä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää 

Pyydä yhteydenottoa tai tarjousta!