Öljylämmitys

Öljylämmitysjärjestelmien huolto, saneeraus ja päivitys Turun seudulla

Öljylämmityksen kuolemaa on ennustettu jo vuosikymmenten ajan, mutta jatkuvasti kehittyvä tekniikka tekee sitä yhä edelleen varteenotettavan vaihtoehdon sekä uusiin että saneerausprojekteihin. Moderneilla öljylämmityskattiloilla päästään jopa 95 % hyötysuhteeseen.

Investointikustannuksiltaan öljylämmitys on edullinen. Tehokas polttotekniikka, pienentynyt kulutus ja bioöljyjen käyttö parantavat myös sen ympäristöystävällisyyttä. Öljylämmitysjärjestelmän päivitys on myös suhteellisen edullista poltinteknologian jatkuvasti kehittyessä.

Öljylämmitys on erinomainen hybridilämmityksen perusjärjestelmä

Öljylämmitys sopii erinomaisesti hybridijärjestelmiin, joissa lämpöenergiaa tuotetaan kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla. Öljylämmitykseen voidaan yhdistää esimerkiksi ilma-vesilämpöpumppuja tai aurinkokeräimiä, jotka parantavat sen energiatehokkuutta ja ekologisuutta.

Thermwell asentaa ja huoltaa öljylämmitysjärjestelmät pitkällä kokemuksella. Autamme sinua myös suunnittelemaan taloosi sopivan hybridijärjestelmän, jossa yhdistyvät energiansäästö ja luotettavuus kaikissa olosuhteissa.

Oilonin ja Jäspin modernit öljylämmityslaitteet asennettuina

Modernit öljypolttimet ovat taloudellisia ja vähäpäästöisiä. Uusimalla öljylämmitysjärjestelmän voit parantaa sen hyötysuhdetta jopa kymmenillä prosenteilla. Uudet polttimet pystyvät käyttämään myös jopa 100 % bioöljyjä, joten ne ovat erittäin tulevaisuusvarmoja.

Kauttamme saat Oilonin ja Jäspin modernit öljylämmitysjärjestelmät, -polttimet ja -kattilat. Puhtaasti öljyä käyttävien järjestelmien ohella voit valita esimerkiksi monipolttoainekattilan, joka polttaa sekä öljyä että puuta. Kysy sinulle sopivinta pakettiratkaisua suunniteluineen ja asennuksineen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää 

Pyydä yhteydenottoa tai tarjousta!