Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppujen myynti ja asennukset Turussa, Raisiossa, Kaarinassa ja lähialueilla

Ilmalämpöpumput ovat yleistyneet nopeasti suomalaisissa kodeissa. Se on helppo asentaa ja käyttää ja sen avulla pystytään säästämään lämmityskuluissa. Kesällä ilmalämpöpumpulla voidaan myös viilentää asunto

Ilmalämpöpumppu on erinomainen lisälämmönlähde

Hyvänä lisälämmönlähteenä toimivan ilmalämpöpumpun (ILP) etuna on mahdollisuus käyttää sitä jäähdytyslaitteena kesähelteillä. Ilmalämpöpumppu tuottaa lämmitysilmaa kohtuullisella hyötysuhteella vielä pikkupakkasilla, mutta kylmimmillä keleillä se vaatii tuekseen jonkin muun järjestelmän.

ILP:n suurin etu on, että sen pystyy asentamaan kaikenlaisiin asuntoihin olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä riippumatta. Koska lämpö levitetään puhaltamalla, voidaan lämmön tehokkaan jakautumisen takaamiseksi asentaa myös useampia sisäyksiköitä.

Ilmalämpöpumpun asennuksessa kannattaa luottaa ammattilaiseen

Jälkiasenteinen ilmalämpöpumppu auttaa pudottamaan lämmityskustannukset jopa puoleen lämmitysjärjestelmästä riippuen. Modernit ilmalämpöpumput huomioivat esimerkiksi takat ja muut lisälämmönlähteet, jolloin turhaa lämmitystä ei tule.

Ilmalämpöpumppua hankittaessa kannattaa kiinnittää huomiota sen sijoitteluun, jotta lämpö saadaan jakautumaan mahdollisimman laajalle ja tasaisesti. Myös ulkoyksikön paikka kannattaa suunnitella etukäteen. Me autamme sinua sopivan pumpun valinnassa, sijoituspaikan suunnittelussa ja asennuksessa.

Thermwellilta saat Niben laadukkaat ja energiatehokkaat ilmalämpöpumput.

Ota yhteyttä ja kysy lisää 

Pyydä yhteydenottoa tai tarjousta!